YamahaSr250Club

Yamaha SR 250 Club. Foro dedicado a la mecánica, reparación, mantenimiento, rodaje y cuidados de la SR 250.
Volver a la portada del Foro
Volver a la portada de la Web
Fecha actual 13 Dic 2019, 13:51

Todos los horarios son UTC + 1 hora
Nuevo tema Responder al tema  [ 1 mensaje ] 
Autor Mensaje
 Asunto: puma sko
NotaPublicado: 03 Jul 2019, 07:03 
Desconectado

Registrado: 03 Jul 2019, 06:53
Mensajes: 3
ÿþPuma California Red / White 21 aug 2010 Puma puma sko California er et af de enkleste sko i deres katalog, og dets rene linjer gør det muligt at tilpasse formatet til alle, der leder efter en god hverdagss sko. Denne gang er skoen bragt tilbage med en levende rød øvre. Bygningen omfatter en suede tå og laceplate mens mesh håndterer bagenden af sko. Hvid kan findes på læderlogoet og foringen samt mellemsålen, mens guld bogstaver afslutter designen med et strejf af pop.?Via Sneaker Freaker

Puma 2010 Fall Suede Mid Velcro Aug 18, 2010 Som barn slog jeg med at binde mine sko og ville altid vælge velcro smag puma sneakers på grund af sådan dovenskab. PUMA er catering til min dovenskab og forenkling af ting med udgivelsen af Suede Mid Velcro. Skoen vil være tilgængelig i fire suede colorways, som også opdateres i to puma sko dame læderversioner. De er klar til at frigive i oktober i begrænsede mængder.

PUMA Basket II Worksite 12 aug 2010 Her ser vi en to sneakerpakke fra PUMA på Basket II kaldet Worksite. Pakken indeholder et gul / sort-hvidt par? I en struktureret læder øverst. Det andet par sporter et sort / rødhvidt par, der har sort ruskind på forsiden af øvre og et rødt læder og mesh mix på bagsiden. Begge puma sneakers herre par deler en hvid mellemsål med en tåhætte og farvet søm.

Puma El Rey Slip-On Hvid / Silver Aug 9, 2010 Tilgængelig nu hos Puma-forhandlere verden over er denne enkle farvelægning i Puma El Rey silhuetten. Skoen er perfekt til sommermånederne, da den har en simpel hvid konstruktion sammen med minimal sølv accenter på stroppen og sokforingen. Søg efter dem nu på din lokale Puma-konto. DEL Facebook Twitter Kevin Poux RELATEREDE ARTIKLERMERE FRA AUTOR

Puma Suede Tropics Pack 22 juli 2010 I år har alene vi fået masser af designs i den klassiske Puma Suede-silhuet, og der ser ud til at være ingen ende i syne. Udvalgte her er to livlige farveveje i modellen, som alle hjælper puma sko hvid med at gøre op på Puma Tropics Pack. Den første har et rødt design, mens den anden sport er en lilla farvevej. Fremhævning af design er specklede mellemsål. Kig efter dem nu på din lokale Puma konto.

Puma Cell Summanus 22 juli 2010 Tilgængelig nu på Footlocker konti er denne nye farvelægning i Puma Cell Summanus silhuet. Skoene ser ud som billige knock-offs af Asics, men vi vil hellere sige, at de er Asics-esque. Denne særlige version sport en overvejende hvid øvre sammen med rød og sort accenter. Mesh spiller en Imagen stor rolle i skoens konstruktion, men er stor rolle i skoens konstruktion, men er vigtigt til ventilation.


Arriba
 Perfil Email  
 
Mostrar mensajes previos:  Ordenar por  
Nuevo tema Responder al tema  [ 1 mensaje ] 

Todos los horarios son UTC + 1 hora


¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 27 invitados


No puedes abrir nuevos temas en este Foro
No puedes responder a temas en este Foro
No puedes editar tus mensajes en este Foro
No puedes borrar tus mensajes en este Foro
No puedes enviar adjuntos en este Foro

Buscar:
Saltar a:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Traducción al español por Huan Manwë para phpbb-es.com
phpBB SEO